Ο άνθρωπος που μπορεί να γυρίσει το κεφάλι του 180 μοίρες! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο άνθρωπος που μπορεί να γυρίσει το κεφάλι του 180 μοίρες! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι κάποιες φορές θα θέλαμε να έχουμε μάτια και στην πλάτη, αλλά υπάρχει σίγουρα ένας άνθρωπος που δεν τα χρειάζεται, καθώς μπορεί να γυρίσει το κεφάλι του 180 μοίρες.

Ο νεαρός Αλεξάντερ από τη Ρωσία έχει τόση ελαστικότητα στους μύες του λαιμού του που μπορεί με λίγη προσπάθεια και τη βοήθεια των χεριών του να γυρίσει το κεφάλι του τόσο πολύ, ώστε να βλέπει ξεκάθαρα την πλάτη του.

Η περίπτωσή του τράβηξε την προσοχή των επιστημόνων, και αφού εξετάστηκε από γιατρούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το καταπληκτικό του κατόρθωμα, κάθε αμφιβολία ότι μπορεί να είναι κάποιο κόλπο, διαλύθηκε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, παρατήρησε ότι η σπονδυλική του στήλη ήταν πολύ ελαστική όταν ξεκίνησε πριν από χρόνια να κάνει γυμναστική. Με τον καιρό, προσπαθούσε μόνος του λίγο λίγο να γυρίσει όλο και πιο πολύ το κεφάλι του, καταφέρνοντας σήμερα να φέρνει το πρόσωπο στην πλάτη του, χωρίς να νιώθει καθόλου πόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ νεαρός κεφάλι λαιμός πλάτη μύες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ