To... καρφί του Aδωνι στους ΑΝΕΛ μέσω Τwitter: Είναι απίστευτοι τύποι [εικόνα] - iefimerida.gr

To... καρφί του Aδωνι στους ΑΝΕΛ μέσω Τwitter: Είναι απίστευτοι τύποι [εικόνα]

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δηλώσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενς Κουίκ σχετικά με το όριο εισόδου στο ελληνικό Κοινοβούλιο, καυτηρίασε με tweet του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κόκκινη γραμμή αποτελεί για τους ΑΝΕΛ η ύπαρξη του ορίου του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή και αυτό για τους γνωστούς εθνικούς λόγους», είχε πει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πριν μερικές εβδομάδες.

«Κάτω από το 2,5% δεν μπορούμε για εθνικούς λόγους να το αποδεχθούμε. Το 2,5% διασφαλίζει τα εθνικά μας θέματα. Ξέρω την περιοχή, μας διασφαλίζει απόλυτα», τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τέρενς Κουίκ με τον Άδωνι να σχολιάζει:

Kόκκινη γραμμή για τον Καμμένο το όριο του 3% που για τον Τέρενς Κουίκ δεν μπορεί να είναι κάτω του 2.5%. Απίστευτοι τύποι.

To... καρφί του Aδωνι στους ΑΝΕΛ μέσω Τwitter: Είναι απίστευτοι τύποι [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ