Συγκλονίζει ο 12χρονος στο Αργος: «Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια για να με βιάσει ο φίλος του» [εικόνα] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο 12χρονος στο Αργος: «Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια για να με βιάσει ο φίλος του» [εικόνα]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη και αποτροπιασμός. Ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν με τα όσα είπε ο 12χρονος, ο οποίος έζησε την κόλαση μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο να τον κακοποιούν σεξουαλικά κατ' εξακολούθηση.

«Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Έβαζα όλη μου τη δύναμη, αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα, αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει» είπε το άτυχο αγοράκι στους αστυνομικούς που άκουγαν εμφανώς σοκαρισμένοι. «Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου, αλλά ο πατέρας μου μού έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι» συνέχισε το παιδί, περιγράφοντας τα μαρτύρια που έζησε στα χέρια των δύο ανθρωπόμορφων τεράτων.

Χθες, Τετάρτη 13 Ιουλίου, ο γονιός του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές, να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα), εξαιτίας μεγάλου βαθμού αναπηρίας, ενώ ο 37χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές της Τρίπολης.

Αμφότεροι ωστόσο συνεχίζουν να αρνούνται τα πάντα, παρά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Συγκλονίζει ο 12χρονος στο Αργος: «Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια για να με βιάσει ο φίλος του» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, το άτυχο αγγελούδι βιαζόταν συστηματικά κατά την περίοδο ολιγοήμερων διακοπών με τον πατέρα του στο Άργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις πρώτες ημέρες όλα κυλούσαν ομαλά, με τον 12χρονο να ζητάει να παραταθεί ο χρόνος παραμονής του στην εξοχή, αφού, όπως τόνιζε στη μητέρα του, περνούσε καλά και ξεκουραζόταν.

Όλα άλλαξαν όταν η απάντηση του μικρού σε ένα τηλεφώνημα της μητέρας ήταν «έλα να με πάρεις, δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά».

Όταν η μητέρα επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με τον ανήλικο γιο της, άκουσε σοκαρισμένη να της εξιστορεί τι βίωσε από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά και από τον ερωτικό του σύντροφο. Άμεσα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ομοφυλόφιλου πατέρα, καθώς και του ερωτικού του συντρόφου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ