Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα όσα είπε για την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας, έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τη ΝΔ να απαντά κάνοντας λόγο για πανικό της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την επίσκεψή του στο κέντρο της Αθήνας, δήλωσε ότι οι πολίτες είναι όμηροι των «γνωστών- αγνώστων», οι οποίοι αλωνίζουν στην περιοχή εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης, ενώ αναφέρθηκε και στον πεπαλαιωμένο εξοπλισμό της αστυνομίας.

«O κ. Μητσοτάκης δεν είχε το ηθικό σθένος να αναγνωρίσει τις επιτυχίες, που έχει η Ελληνική Αστυνομία κατά το τελευταίο διάστημα. Επιλέγει να αντιμετωπίσει με μικρόψυχη και μικροπολιτική αντίληψη την πραγματικότητα», απάντησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Πέρα από τις οπισθοδρομικές αντιλήψεις τις οποίες κατά κόρον διακινούσε και διακινεί στο όνομα της δήθεν “τάξης και ασφάλειας”, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη είναι αυτό που αδιαφορούσε για την πραγματική ασφάλεια των πολιτών, παρά μόνο συσσώρευε προβλήματα σε γειτονιές της Αθήνας», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «επιλέγει να σέρνεται πίσω από παρακμιακές και ξεπερασμένες αντιλήψεις των αποστράτων της Συγγρού. Μόλις τώρα διαπίστωσε ότι τα οχήματα της αστυνομίας είναι πεπαπαλαιωμένα!».

«Η κοινωνία έχει αναγνωρίσει το τεράστιο έργο της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλειας, η οποία πλέον παρέχεται με πολιτισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, όπως άλλωστε έδειξαν και οι τελευταίες επιτυχείς επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια. Στη Νέα Δημοκρατία έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στα επιταχυνόμενα βήματα προς τα πίσω ή στη συμβολή για την εγκαθίδρυση σύγχρονων θεσμών, που υπηρετούν τους πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

ΝΔ: Ας κάνει μία βόλτα ο Τόσκας

Η Νέα Δημοκρατία δεν άργησε να απαντήσει, κάνοντας λόγο για πανικό μετά από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ κάλεσε τον κ. Τόσκα να κάνει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

«Ο πανικός από την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας, που επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει μετατραπεί σε άβατο για τους πολίτες, είναι φανερός», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Θα συνιστούσαμε στον κατ' ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κάνει μια βόλτα, αν το αντέχει και μπορεί, στο κέντρο της πόλης και τότε θα αντιληφθεί πως οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν την ασφάλεια "Α λα ΣΥΡΙΖΑ"», σημείωνε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ