Οι Κάμερον έφυγαν από την Ντάουνινγκ Στριτ -Μία τελευταία οικογενειακή αγκαλιά έξω από την πόρτα με το Νο 10 [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Κάμερον έφυγαν από την Ντάουνινγκ Στριτ -Μία τελευταία οικογενειακή αγκαλιά έξω από την πόρτα με το Νο 10 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ντέιβιντ Κάμερον βγήκε για τελευταία φορά από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ ως πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.

Εχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Σαμάνθα και τα τρία τους παιδιά, στάθηκαν στο πλατύσκαλο και αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί, με την οικογένεια να αποχαιρετά την πρωθυπουργική κατοικία. Αμέσως, όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο παλάτι Μπάκιγχαμ, προκειμένου ο Κάμερον να υποβάλει την παραίτησή του στη βασίλισσα.

«Οταν στάθηκα για πρώτη φορά εδώ, στην Ντάουνινγκ Στριτ, εκείνο το βράδυ του Μαΐου του 2010, είχα πει ότι θα αντιμετωπίσουμε όλα μας τα προβλήματα ως χώρα και θα καθοδηγήσω τους ανθρώπους μέσα από δύσκολες αποφάσεις, ώστε μαζί να φτάσουμε σε καλύτερες εποχές. Δεν ήταν εύκολο ταξίδι και βέβαια δεν πήραμε πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά πιστεύω ότι σήμερα η χώρα μας είναι πολύ πιο ισχυρή», είπε ο Κάμερον στους δημοσιογράφους.

Κάνοντας αναφορά σε ζητήματα που θεωρεί ότι ήταν επιτυχίες της κυβέρνησής του, ο Κάμερον ευχαρίστησε τα παιδιά του, Νάνσι, Ελβεν και Φλόρενς, «για τα οποία η Ντάουνινγκ Στριτ υπήρξε ένα υπέροχο σπίτι αυτά τα έξι χρόνια». Πάνω από όλα ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Σαμάνθα «την αγάπη της ζωής μου», όπως είπε. «Με κράτησες σώφρονα και πέρα από υπέροχη σύζυγος, μητέρα και επιχειρηματίας, έκανες κάτι κάθε εβδομάδα σε αυτό το κτίριο πίσω μου, στο πνεύμα της εθελοντικής εργασίας στη χώρα μας», συμπλήρωσε.

«Φεύγοντας για τελευταία φορά από εδώ, η μόνη ευχή μου είναι να συνεχιστεί η επιτυχία αυτής της μεγάλης χώρας την οποία αγαπώ τόσο πολύ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Κάμερον Ντάουνινγκ Στριτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ