Εκπληκτικό: Φλιτζάνια από κόκκους καφέ -Είναι ανθεκτικά, δεν λιώνουν - iefimerida.gr

Εκπληκτικό: Φλιτζάνια από κόκκους καφέ -Είναι ανθεκτικά, δεν λιώνουν

φωτογραφίες: kaffeeform.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας καφές που μοσχομυρίζει, όχι μόνο για το χαρμάνι του, αλλά και το φλιτζάνι στο οποίο σερβίρεται, γιατί είναι φτιαγμένο από κόκκους καφέ.

Η εταιρεία που το λάνσαρε βρίσκεται στη Γερμανία, Kaffeeform και η ζήτηση τους είναι τόσο μεγάλη, που κάνει εξαγωγές σε 10 χώρες της Ευρώπης.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μία μέρα συνειδητοποίησε, πόσος καφές πάει χαμένος από τη μηχανή του εσπρέσο και σκέφτηκε να τον εκμεταλλευτεί.
Σχεδιάστρια είναι η Τζούλιαν Λέχνερ η οποία δηλώνει πως η ιδέα της, προέκυψε, από την ανάγκη ακόμα μεγαλύτερης απόλαυσης του καφέ.

Οι κούπες, δημιουργούνται ανακατεύοντας τους κόκκους με κάποιο φυσικό υλικό, ψήνονται στον φούρνο και γίνονται ανθεκτικές, πλένονται, δεν λιώνουν με τη ζέστη και επιπλέον είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Σύνθημα της εταιρείας, ότι ο καφές μπορεί να είναι ένα γαστρονομικό προϊόν.
Οι τιμές των φλιτζανιών πλησιάζουν την πορσελάνη, η κούπα του καπουτσίνο με το πιατάκι της φτάνει τα 25 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φλυτζάνια κούπες κόκκοι καφέ Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ