Η συγκινητική ιστορία ενός παιδιού που γεννήθηκε με τα ζωτικά όργανα έξω από την κοιλιά του [εικόνα] - iefimerida.gr

Η συγκινητική ιστορία ενός παιδιού που γεννήθηκε με τα ζωτικά όργανα έξω από την κοιλιά του [εικόνα]

Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια επέμβαση που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή αναμένεται να υποβληθεί ένα αγοράκι τριών ετών από τη Γκάνα, το οποίο γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση αφού τα ζωτικά του όργανα βρίσκονται έξω από την κοιλιά του.

Για να βρει ο μικρός Ίθαν Σούγκλο τον Άγγλο γιατρό που θα του αλλάξει τη ζωή... συνωμότησε ολόκληρο το σύμπαν αφού η ιστορία της συνάντησής του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Ουίλιαμς, γιατρός στο επάγγελμα, επισκέφθηκε το περασμένο καλοκαίρι τη Γκάνα για να δει την κόρη του, η οποία διδάσκει την αγγλική γλώσσα σε μικρά παιδιά και παράλληλα δουλεύει σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής. Εκεί γνώρισε τον Τσαρλς, τον πατέρα του μικρού Ίθαν, που δεν έχασε την ευκαΓκάναιρία να μιλήσει στο γιατρό για το πρόβλημα υγείας του γιου του.

Ο κ. Ουίλιαμς ζήτησε να εξετάσει το παιδί και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε -μαζί με τη γυναίκα του- να συγκεντρώσει το ποσό των 51.000 λιρών με σκοπό να ταξιδέψει ο Ίθαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η συγκινητική ιστορία ενός παιδιού που γεννήθηκε με τα ζωτικά όργανα έξω από την κοιλιά του [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο γιατρός είχε μιλήσει στα βρετανικά ΜΜΕ όταν επέστρεψε από τη Γκάνα:

«Όταν βρέθηκα εκεί, μου ζητήθηκε -λόγω της ιδιότητάς μου- να ρίξω μόνο μια ματιά στον Ίθαν. Περίμενα να αντικρίσω ένα υποσιτισμένο παιδί από την Αφρική, με πρησμένη κοιλιά και σκουλήκια, ωστόσο όταν έφτασα στο σημείο σοκαρίστηκα με ότι είδα. Πρώτη φορά στην 30χρονη καριέρα μου έβλεπα ένα τέτοιο θέαμα. Επικοινώνησα με γιατρούς από τη Γκάνα και τη Νιγηρία αλλά διαπίστωσα γρήγορα ότι δεν υπήρχαν οι υποδομές και η εμπειρία για μια τόσο δύσκολη επέμβαση»

Τελικώς ο φιλεύσπλαχνος γιατρός βρήκε τους κατάλληλους γιατρούς στη Βρετανία.

Το κόστος της εγχείρησης, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα επιπρόσθετα κόστη έφτασε τις 25.000 λίρες, ωστόσο εκείνος κατάφερε μέσα από φιλανθρωπικές οργανώσεις και διάφορες εκδηλώσεις να μαζέψει τα διπλά, χρήματα που όπως εξήγησε θα βοηθήσουν και άλλα παιδιά με προβλήματα.

Η εγχείρηση αναμένεται να γίνει αυτή τη βδομάδα, με τον πατέρα του μικρού να υπογραμμίζει ότι η ευγένεια της οικογένειας Ουίλιαμς έχει δώσει απεριόριστη χαρά στην οικογένειά του και ειδικότερα στο μικρό Ίθαν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ