Αυτή πήγε να τον «ανάψει» κι αυτός της επιτέθηκε με το ατμοσίδερο - iefimerida.gr

Αυτή πήγε να τον «ανάψει» κι αυτός της επιτέθηκε με το ατμοσίδερο

Τζορτζτάουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη μια γυναίκα από τη Τζορτζτάουν, η οποία θεώρησε καλή ιδέα να προσπαθήσει να τοποθετήσει ένα σεξουαλικό βοήθημα στον πισινό του συζύγου της για να κάνει τη συνεύρεση πιο «πιπεράτη», αλλά τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας στην αστυνομία, εκεί που όλα ήταν καλά και εκείνη και ο σύζυγός της έκαναν σεξ, θέλησε να του κάνει έκπληξη, προσπαθώντας να τον ερεθίσει με ένα δονητή.

Ο άντρας της όμως δεν το βρήκε καθόλου καλή ιδέα, και δεν το έδειξε μόνο με τα λόγια, αλλά και με πράξεις, καθώς πήρε το ατμοσίδερο που ήταν κοντά στο κρεβάτι και άρχισε να τη χτυπάει μανιασμένα.

Ως αποτέλεσμα, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα, ενώ ο σύζυγος συνελήφθη. Στην απολογία του πάντως, δήλωσε ότι δεν ξέρει τίποτα για δονητές κλπ, και ότι η γυναίκα του χτύπησε όταν άδειαζε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, κι αυτό έκλεισε από λάθος, παγιδεύοντας την.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ