Στον «αέρα» και η δίκη Μαντέλη για τη μίζα από τη Siemens -Πέθανε ο πρόεδρος που εκδίκαζε - iefimerida.gr

Στον «αέρα» και η δίκη Μαντέλη για τη μίζα από τη Siemens -Πέθανε ο πρόεδρος που εκδίκαζε

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπλοκή και στη δίκη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Τάσου Μαντέλη για την υπόθεση των 450.000 που φέρεται να εισέπραξε ως «δώρο» από τη Siemens, μετά τον θάνατο του προέδρου Εφετών Αγγελή Τριαντόπουλου, που προήδρευε της διαδικασίας.

Ο δικαστικός λειτουργός απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η υπόθεση ωστόσο, η οποία σέρνεται από τον Νοέμβρη του 2013, είχε φτάσει στο στάδιο των απολογιών, όμως είχε διακοπεί εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων και στη συνέχεια λόγω των προβλημάτων υγείας του προέδρου της έδρας. Το πρόβλημα όμως δημιουργείται από την στιγμή που δεν είχε οριστεί αναπληρωτής του, αφού η δίκη είχε λίγους κατηγορούμενους και λίγους μάρτυρες και η εκτίμηση ήταν ότι θα εκδικαζόταν με γοργούς ρυθμούς. Η εξέλιξη αυτή, όμως, φέρνει τα πάνω κάτω στη δίκη, αφού πρέπει να αρχίσει από την αρχή....

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου ζήτησαν όλα τα έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση της μετάφρασης του βουλεύματος για τα μαύρα ταμεία της Siemens, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα παρέμβουν πειθαρχικά.

Η ανάρτηση Καμμένου για την δίκη Μαντέλη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος έκανε ανάρτηση στο twitter του, μιλώντας ευθέως για «κύκλωμα» το οποίο παρενέβη στην δίκη Μαντέλη.

«Το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως "φρόντισε" να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;;;» διερωτάται ο Π. Καμμένος, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη.

Στον «αέρα» και η δίκη Μαντέλη για τη μίζα από τη Siemens -Πέθανε ο πρόεδρος που εκδίκαζε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ