KKΕ για δίκη Siemens: Η καθυστέρηση δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο παραγραφής των αδικημάτων - iefimerida.gr

KKΕ για δίκη Siemens: Η καθυστέρηση δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο παραγραφής των αδικημάτων

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων, και της σημερινής, γιατί η υπόθεση Siemens έφτασε στο στάδιο της εκδίκασης με μεγάλη καθυστέρηση, η οποία σήμερα δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο παραγραφής των αδικημάτων», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

«Πέρα από το δικαστικό μέρος της υπόθεσης, οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και η σημερινή, κινούνται στην ίδια κατεύθυνση μη ουσιαστικής διεκδίκησης από τη Γερμανία των αποζημιώσεων, από τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε η δραστηριότητα της Siemens στην Ελλάδα, καθώς και άλλες γερμανικές εταιρείες.

Αυτές τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες προσπαθούν να κρύψουν σήμερα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φορτώνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον» προσθέτει στη δήλωσή του ο κ. Παφίλης, καταλήγοντας «όπως έχει επανειλημμένα τονίσει το ΚΚΕ, οι βαρύγδουπες διακηρύξεις περί κάθαρσης, διαλεύκανσης των σκανδάλων και της διαφθοράς, καταλήγουν στο “κουκούλωμα”, γιατί η διαφθορά είναι συνυφασμένη με το ίδιο το σύστημα, που βρίσκει δικλείδες ασφαλείας ή στην καλύτερη περίπτωση “θυσιάζει” κάποιους για να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ SIEMENS ανακοίνωση Δίκη Siemens
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ