ΠΑΣΟΚ για το φιάσκο της Siemens: Χαμένοι στη μετάφραση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για το φιάσκο της Siemens: Χαμένοι στη μετάφραση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σκανδαλώδεις χειρισμούς στο φιάσκο της δίκης Siemens έκανε λόγο ο υπεύθυνος του ΚΤΕ Δικαιοσύνης και Δημόσιας Διοίκησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Ασκώντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ο κ. Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για «κυβερνητική αδράνεια στην υπόθεση του σκανδάλου Siemens», για «μεγάλες ευθύνες» και μικρούς και πολλούς «ανεύθυνο-υπεύθυνους».

«Υπουργοί και Μέγαρο Μαξίμου, όχι μόνο συνεχίζουν να επιδίδονται στο παιγνίδι της αλληλομετάθεσης ευθυνών, αλλά επιχειρούν να εμπλέξουν την Δικαιοσύνη σε μια προσπάθεια συγκάλυψης της δικής τους ολιγωρίας. Η δίκη για σκάνδαλο Siemens αναστέλλεται επ' αόριστον επειδή η Κυβέρνηση ΣΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάθηκε στη μετάφραση» υπογράμμισε ο Θ. Παπαθεοδώρου.

Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ήρθε να συμπληρώσει, με τον πλέον σκανδαλώδη τρόπο, αλλά και με τις ίδιες "δικαιολογίες", τα τραγικά λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ. με την φυγή των πρωταιτίων της υπόθεσης Siemens στο εξωτερικό».

Ο αρμόδιος τομεάρχης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε επίσης οι απαιτεί «άμεσα να ενημερωθεί η Βουλή και ο ελληνικός λαός από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εξωτερικών για τους πραγματικούς υπευθύνους αυτού του φιάσκου και τις συνέπειες του στην εξέλιξη της υπόθεσης Siemens» για να καταλήξει: «Σε κάθε περίπτωση οι πολιτική αμετροέπεια της Κυβέρνησης είναι προφανής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ