Ο Τζορτζ Μπους... χορεύει στο μνημόσυνο των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν στο Ντάλας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Μπους... χορεύει στο μνημόσυνο των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν στο Ντάλας [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Reuters
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γκάφες του ήταν παγκοσμίως γνωστές, από την εποχή που ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε τα όρια.

Ο Τζορτζ Μπους προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις όταν άρχισε να χορεύει στο μνημόσυνο των 5 αστυνομικών που δολοφόνησε ο ελεύθερος σκοπευτής στο Ντάλας, προ ημερών.

Στην επιμνημόσυνη δέηση, όπου όλοι κρατιούνταν από το χέρι, δίπλα στον Μπάρακ Ομπάμα και την Μισέλ, ο Τζορτζ Μπους «ξέφυγε».

Την ώρα που όλοι προσπαθούσαν να στείλουν το μήνυμα της αίσθησης συλλογικής απώλειας, ο Μπους δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του από την ιλαρότητα και άρχισε να... λικνίζεται προσπαθώντας μάλιστα να παρακινήσει και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Η Μισέλ Ομπάμα ήταν το πρώτο... θύμα του όπως και ο Μπάρακ Ομπάμα. Η μελωδία που έκανε τον πρώην πλανητάρχη να νιώσει τόσο ευδιάθετος ήταν ο ύμνος The Battle Hymn of the Republic πιο γνωστό ως «Glory Hallelujah».

Ο Τζορτζ Μπους... χορεύει στο μνημόσυνο των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν στο Ντάλας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ