Η διοίκηση της ΑΕΚ «αδειάζει» Μιλοβάνοβιτς - iefimerida.gr

Η διοίκηση της ΑΕΚ «αδειάζει» Μιλοβάνοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και μήνες η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ σε επίπεδο σχεδιασμού, προγραμματισμού, συνεργασίας και αποφάσεων χωλαίνει.

Η τριάδα Μπάγεβιτς – Μιλοβάνοβιτς – Ντε Μπαρτόλο αποδεικνύεται αναποτελεσματική για ακόμη μία φορά και σήμερα η ΑΕΚ βίωσε ακόμη ένα «χοντρό» επεισόδιο.

Μετά το τέλος του φιλικού με την Βίγκρι, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ως τεχνικός διευθυντής ενημέρωνε τους απεσταλμένους δημοσιογράφους στο Κίελτσε της Πολωνίας για τα μεταγραφικά και δη το όνομα του Μαρουάν Σαμάκ που κυκλοφόρησε από τα γαλλικά ΜΜΕ. Ο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ έχει επαφές μαζί του εδώ και ένα μήνα και ότι αυτός και άλλος ένας σέντερ φορ είναι υποψήφιοι.

Λίγη ώρα μετά όμως η διοίκηση της ΑΕΚ προφανώς δυσαρεστημένη από τους χειρισμούς του τεχνικού διευθυντή τον... άδειασε επίσημα. Προφανώς η κεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς) έκανε μέσω της ΠΑΕ νέα ενημέρωση που ξεκαθάριζε ότι η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τον Σαμάκ, δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταγραφή του Αλγερινού και δεν θα έπαιρνε ποτέ σέντερ φορ με... μηδέν γκολ την περσινή σεζόν.

Έτσι, με το φιάσκο με Μοντανιέ και Κάτσαρ, έρχεται και το νέο επεισόδιο με τον Σαμάκ και η ΑΕΚ δέχεται απανωτά «χτυπήματα» επικοινωνιακά με το ενδιαφέρον πλέον να εστιάζεται στην αντίδραση του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μιλοβανοβιτς Μπαγεβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ