Κληροδότησε στο γιο του τη συλλογή του από…δονητές! [βίντεο]

Όταν ξέρεις ότι δεν σου έχει απομείνει πολύς χρόνος στο μάταιο τούτο κόσμο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι το σπίτι, το εξοχικό σου και όλα τα υπάρχοντά σου θα μείνουν σε καλά χέρια αφού φύγεις.

Αυτό σκέφτηκε ένας παππούς, ο οποίος στα γεράματα έγινε διάσημος, καθώς αποφάσισε να γράψει ένα βίντεο με τη διαθήκη του και να το ανεβάσει στο youtube, απευθυνόμενος στον εγγονό του. Το εν λόγω βίντεο κάνει θραύση στο ίντερνετ, όχι για το μακάβριο του θέματος, αλλά για ένα περίεργο κληροδότημα που ο γεράκος αφήνει στο γιο του.

«Εγώ είμαι, ο παππούς. Αν το βλέπετε αυτό σημαίνει ότι ο διαβήτης τελικά με νίκησε. Στη γυναίκα μου αφήνω το όμορφο σπίτι μας, και τις υπόλοιπες οικονομίες μας. Στη κόρη μου, αφήνω το εξοχικό μου στο Αλμπακέρκι. Και τέλος, στο γιο μου, αφήνω το πιο σημαντικό πράγμα για μένα στον κόσμο. Τη συλλογή μου από δονητές», λέει ο ηλικιωμένος στο βίντεο.

Μάλιστα, δηλώνει υπερήφανος για τη συλλογή του, η οποία περιέχει περίπου 1000 δονητές, καθώς όπως λέει «το ανθρώπινο πέος είναι το όμορφο πράγμα», ενώ εύχεται στο γιο του να ευχαριστηθεί τη χρήση τους, όσο και ο ίδιος.

Στο τέλος, ρίχνει και το ρατσιστικό του σχολιάκι, λέγοντας ότι θα του λείψουν όλοι, εκτός από το γαμπρό του, κυρίως επειδή είναι Ασιάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ