Βρετανία: Εχασε τον... δρόμο η νέα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι -Πικρόχολα σχόλια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βρετανία: Εχασε τον... δρόμο η νέα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι -Πικρόχολα σχόλια [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επόμενη (από αύριο) πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, έχασε τον προσανατολισμό της βγαίνοντας από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα (12/7) ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε συγκαλέσει το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο με εκείνον πρωθυπουργό, στο οποίο φυσικά παρευρέθη και η κ. Μέι, ως υπουργός Εσωτερικών.

Βγαίνοντας από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, μετά το τέλος της σύσκεψης, η Μέι πόζαρε χαμογελαστή για τους φωτογράφους. Αμέσως μετά, φεύγοντας, έστριψε δεξιά και πρόλαβε να κάνει λίγα βήματα πριν καταλάβει το λάθος της και κάνει στροφή 180 μοιρών... παίρνοντας τον σωστό δρόμο.

Βρετανία: Εχασε τον... δρόμο η νέα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι -Πικρόχολα σχόλια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε, δεν έχασε το χιούμορ της και μάλιστα αστειεύτηκε με τους φωτογράφους, που της ζήτησαν ξανά να ποζάρει για λίγο έξω από την πρωθυπουργική κατοικία, πριν μπει στο πολυτελές αυτοκίνητο που την περίμενε... στο σωστό σημείο.

Οπως ήταν φυσικό, το λάθος αυτό της Τερέζα Μέι δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους Βρετανούς. Δείτε μερικά από τα σχόλια που ανέβηκαν στο διαδίκτυο:

«Σπουδαίο ξεκίνημα! Ελπίζω μόνο να μην πάει το Ηνωμένο Βασίλειο προς τη λάθος κατεύθυνση».

«Ω, Θεέ μου... Γι' αυτό χρειαζόμαστε Ευρωπαίο ηγέτη».

«Ωχ... Η Τερέζα Μέι δεν έκανε σωστά την έξοδο - κάτι δεν πάει καλά».

«Τι υπέροχη αρχή και πόσο συμβολική για το μέλλον μας με τη Μέι - παίρνοντας λάθος κατεύθυνση, που μας οδηγεί σε θανάσιμο τέλος».

«Μάλλον υπνοβατούσε. Ο Θεός να μας βοηθήσει!».

«Ωχ... Η πρώτη στροφή 180 μοιρών. Και ακόμα δεν ανέλαβε...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ