Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για πρώτη ( και τελευταία) φορά για το χωρισμό της - iefimerida.gr

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για πρώτη ( και τελευταία) φορά για το χωρισμό της

Έλενα Παπαρίζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη και τελευταία φορά, όπως δηλώνει η ίδια, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μιλήσει για το χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό.

Μιλώντας στο περιοδικό Nitro, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: «Φτάσαμε στο σημείο που έπρεπε να τελειώσει, at the end of the road. Ούτε πρόκειται να σου απαντήσω στο ποιος τράβηξε τη σκανδάλη. Τι διαφορά έχει αν το έληξα εγώ ή ο Τόνι ; Στην τελική, οι μόνοι που ξέρουν τι συνέβη είναι εγώ κι εκείνος. Κανένας άλλος. Και δε με ενδιαφέρει τι γράφεται και τι ακούγεται. Εγώ για τον Τόνι δεν πρόκειται ποτέ να πω κακό λόγο. Κανείς δε θα ακούσει κακή κουβέντα για εκείνον από εμένα. Ήταν ο άνθρωπός μου και θα τον στηρίξω. Είχαμε δώδεκα χρόνια δικά μας, τον αγαπούσα πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και θα τον αγαπάω για όλα όσα ήταν όσο ήμασταν μαζί».

Η Έλενα είπε επίσης ότι 9 μήνες μετά το χωρισμό τους μιλάνε πλέον αραιά και που στο τηλέφωνο για «να δει ο ένας αν είναι καλά ο άλλος», ενώ στην ερώτηση αν πιστεύει ότι θα έπρεπε να είχαν χωρίσει νωρίτερα, απάντησε ότι δεν ήταν έτοιμη να γίνει πιο νωρίς. «Οι άνθρωποι αλλάζουν κάθε μέρα. Κάτι που ξέρω καλά, γιατί κι εγώ έχω αλλάξει από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Έχω αναθεωρήσει τη ζωή μου, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν θα ήθελε ακόμα να κάνει ένα παιδί με τον πρώην σύντροφό της είπε: «Αν είχε συμβεί, θα ήταν παιδί μου. Και ήθελα να κάνω παιδιά με τον Τόνι . Ήμασταν σε μια φάση "αν μας κάτσει, μας έκατσε". Τώρα δε θέλω».

Τέλος, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Τόνι με νέα σύντροφο, αρκετά σύντομα μετά το χωρισμό τους είπε: «Είτε τώρα είτε λίγο αργότερα, κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Και αν κάτι με είχε ενοχλήσει, θα του το είχα πει προσωπικά. Εντάξει, έπρεπε να προσέχει κι αυτός κι αυτή. Αν και, από ό,τι ξέρω, απλώς έτυχε να είναι παρόντες παπαράτσι. Δε βρέθηκε επίτηδες εκεί. Αλλά, να σου πω κάτι, και τι έγινε; Έκαναν κάτι κακό; Και να βγήκαν και να χαμουρεύτηκαν και να έκαναν σεξ, ποιον πείραξαν; Υπάρχει πιο ανθρώπινο πράγμα από το να θέλει να κάνει σεξ ο άνθρωπος;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ