Το ζευγάρι που τα πήρε όλα φέτος: Beyonce και Jay Z έβγαλαν 107 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

Το ζευγάρι που τα πήρε όλα φέτος: Beyonce και Jay Z έβγαλαν 107 εκατ. δολάρια

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ JUSTIN LANE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν την λένε τυχαία «Queen B». Η Beyonce και ο σύζυγός της, Jay Z, είναι το ζευγάρι διάσημων που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με το Forbes, το δίδυμο κέρδισε 107,5 εκατομμύρια δολάρια, με την «κυρία» του ζευγαριού να φέρνει στο σπίτι τα περισσότερα. Η Beyonce έβγαλε 54 εκατομμύρια τον τελευταίο χρόνο. Και μπορεί να βλέπει από μακριά την κορυφή της λίστας του Forbes με τους διάσημους που κέρδισαν τα πιο πολλά- είναι 34η και στην κορυφή βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ με 170 εκατ.- αλλά σε συνδυασμό με τον σύζυγό της αποτέλεσαν το πιο ισχυρό ζευγάρι σε αυτόν τον τομέα.

Εκείνος έβγαλε 53,5 εκατ. και είναι 36ος στη λίστα των 100 πλουσιότερων διάσημων της χρονιάς, δύο «σκαλιά» κάτω από τη σύζυγό του. Η τραγουδίστρια είχε το «πάνω χέρι» στο εισόδημα του διδύμου κυρίως χάρη στο γεγονός ότι έδωσε 19 συναυλίες το εν λόγω διάστημα, ενώ ο Jay Z μόλις δύο.

Ετσι οι δύο τους έδειξαν τις... πλάτες τους στην Ζιζέλ Μπούντχεν και τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι. Ο αθλητής του NFL έβγαλε 44 εκατ. δολάρια την τελευταία χρόνια, ενώ το μοντέλο 30,5 εκατ. χάρη στις συνεργασίες της με τους οίκους Chanel και Carolina Herrera, όπως και με τη δική της σειρά εσωρούχων και καλλυντικών.

Πέρυσι, το ζευγάρι που κέρδισε τα περισσότερα ήταν η Τέιλορ Σουίφτ και ο Κάλβιν Χάρις. Με δεδομένο ότι εκείνη είναι φέτος η διάσημη που έβγαλε τα περισσότερα (170 εκατ. δολάρια) και εκείνος κέρδισε 63 εκατ., θα διατηρούσαν τον «τίτλο» τους. Ομως στο μεσοδιάστημα χώρισαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce Jay Z Ζιζέλ Μπούντχεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ