Η χρονιά της Τέιλορ Σουίφτ -Η διάσημη που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα - iefimerida.gr

Η χρονιά της Τέιλορ Σουίφτ -Η διάσημη που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ JUSTIN LANE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος... υποκλίθηκε στην Τέιλορ Σουίφτ φέτος. Σταρ της ποπ, επιχειρηματίας και πάνω από όλα, η διάσημη που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα την τελευταία χρονιά.

Η Σουίφτ είναι στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes «Celebrity 100», έχοντας κερδίσει 170 εκατομμύρια δολάρια την τελευταία χρονιά. Και μάλιστα η διαφορά της με τον δεύτερο είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ακολουθούν οι One Direction με 110 εκατ. δολάρια. Και αυτοί, είναι πέντε!

Η 27χρονη ήταν όγδοη πέρυσι στη λίστα με τους πιο επικερδείς διάσημους, αλλά φέτος «εκτοξεύθηκε» στην κορυφή. Κάτι στο οποίο σίγουρα συνέβαλε η παγκόσμια περιοδεία της, τα έσοδα της οποίας ξεπέρασαν τα 200 εκατ. δολάρια. Ποσό με το οποίο έσπασε το ρεκόρ των Rolling Stones για την πιο κερδοφόρα περιοδεία. Επίσης εξασφαλίζει σημαντικό εισόδημα από τη συνεργασίες όπως εκείνες με τις Diet Coke, Keds και Apple.

Σύμφωνα με το Forbes, η αξία της Σουίφτ φτάνει πλέον τα 250 εκατ. δολάρια. Το εισόδημά της για την τελευταία χρονιά μπορεί να μην έφτασε τα 300 εκατ. δολάρια του Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο οποίος ήταν στην κορυφή της λίστας πέρυσι, αλλά ξεπέρασε κατά πολύ την Κέιτι Πέρι, η οποία ήταν η εκπρόσωπος της μουσικής βιομηχανίας που είχε κερδίσει τα περισσότερα το 2015 (135 εκατ. δολάρια).

Οσο για τις άλλες μεγάλες κυρίες της μουσικής, έμειναν στη σκιά της Σουίφτ. Η Adele είναι 9η στη λίστα με 80,5 εκατ. δολάρια, η Madonna 12η (76,5 εκατ.), η Rihanna αμέσως επόμενη (75 εκατ.) και η Κέιτι Πέρι μόλις 63η (41 εκατ. δολάρια).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ λίστα Forbes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ