NBA: Τέλος εποχής για τον Τιμ Ντάνκαν - iefimerida.gr

NBA: Τέλος εποχής για τον Τιμ Ντάνκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες του πλανήτη αποφάσισε να σταματήσει.

Μετά τον Κόμπε Μπράιντ, ο επίσης πολύ σπουδαίος Τιμ Ντάνκαν, αποφάσισε στα 40 του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μετά από πέντε πρωταθλήματα, δύο τίτλους MVP κανονικής περιόδου (2002, 2003) και τρεις σε τελικούς (1999, 2003, 2005), 15 παρουσίες σε All-Star και 19 συναπτά έτη στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Ολα αυτά βεβαίως με τους Σπερς, όπου έγινε ντραφτ το 1997 και επιλέχθηκε από τα «σπιρούνια» και τελικά βρέθηκε να υπηρετεί την ομάδα του Σαν Αντόνιο ως το τέλος της τεράστιας καριέρας του.

Ο Ντάνκαν έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεπέρασε τις 1.000 νίκες και ο μοναδικός που το πετυχαίνει αυτό με μία και μόνο ομάδα. Έγινε, μάλιστα, ο δεύτερος παίκτης, μετά τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, που ξεπέρασε τους 26.000 πόντους, τα 15.000 ριμπάουντ και τις 3.000 τάπες στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ NBA Τιμ Ντάνκαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ