Ο Γκιρτζίκης προσπάθησε να φιλήσει τον Σάντος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γκιρτζίκης προσπάθησε να φιλήσει τον Σάντος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χθες το βράδυ θαύμασε τον Φερνάντο Σάντος σε μια ιστορική στιγμή του.

Ο προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ (δις), του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ και της Εθνικής ομάδας με μεγάλες επιτυχίες και διώχθηκε κακήν κακώς από την διοίκηση Σαρρή στην ΕΠΟ στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης. Ακόμη μια «αστοχία» της Ομοσπονδίας, λίγο καιρό μετά τον Κλαούντιο Ρανιέρι που απολύθηκε από την Εθνική ομάδα και πήρε το πρωτάθλημα Αγγλίας με την Λέστερ.

Ο Σάντος χθες όταν ανέβαινε για να πάρει το μετάλλιο και να σηκώσει την κούπα είδε δεκάδες χέρια να τον συγχαίρουν και άνθρωποι να τον φιλάνε. Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης προσπάθησε να ασπαστεί τον Σάντος που τον απέφυγε διακριτικά, διότι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν στο μπλοκ Σαρρή. Της διοίκησης που δεν επέτρεψε στον Σάντος μετά το Μουντιάλ του 2010 να γυρίσει με την Εθνική ομάδα και του έβγαλαν εισιτήρια από την Βραζιλία για την Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάντος γκιρτζικης ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ