Πικραμένη η Βέφα Αλεξιάδου με τη Μενεγάκη: Της τηλεφώνησα και δεν καταδέχτηκε να μου μιλήσει - iefimerida.gr

Πικραμένη η Βέφα Αλεξιάδου με τη Μενεγάκη: Της τηλεφώνησα και δεν καταδέχτηκε να μου μιλήσει

φωτογραφίες: ndpphoto.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρόνια συνεργάτες στην πρωινή ζώνη, η Βέφα Αλεξιάδου «πλούτιζε» με τις συνταγές της την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ένα κοινό αλισβερίσι, με οικονομικές και ηθικές απολαβές και για τις δύο πλευρές, που κάποια στιγμή έφτασε στο τέλος του.

«Νιώθω παραγκωνισμένη από την Ελένη, γιατί παρόλο που της τηλεφώνησα τόσες φορές, δεν καταδέχτηκε να μου μιλήσει ούτε μια φορά και ας δούλευα εκεί 8 χρόνια» λέει σήμερα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Freddo η «εθνική μας μαγείρισσα», όπως έχει καταγραφεί στα τηλεοπτικά πεπραγμένα, Βέφα Αλεξιάδου.

Ακόμα και μετά τις τραγωδίες που βίωσε μετά τον χαμό των παιδιών της, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της.

Όσο για το αν γνώριζε η παρουσιάστρια τα προβλήματα, η κ. Βέφα απαντά «Σαφέστατα. Ήταν πολύ γνωστό. Το περιοδικό της κόρης μου πήγαινε χάλια. Η άλλη μου κόρη με το Vefa’s House και με την κρίση στην Ελλάδα, δεν ψώνιζε κανείς. Και τελικά και οι τρεις οικογένειες βουλιάξαμε. Όμως, ακόμα και τώρα που πέθαναν τα κορίτσια μου, δεν έπρεπε η Ελένη να με καλέσει στην εκπομπή της, να θυμηθούμε τα παλιά; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από τότε που χωρίσαμε. Ωστόσο, δεν της θυμώνω. Ας είναι καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βέφα Αλεξιάδου Ελένη Μενεγάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ