Παρέλαση ρετρό βαν VW στη Θεσσαλονίκη -Εκπληκτικές εικόνες - iefimerida.gr

Παρέλαση ρετρό βαν VW στη Θεσσαλονίκη -Εκπληκτικές εικόνες

φωτογραφία: thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρετρό εικόνες πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ήδη από την Πέμπτη μαζεύτηκαν στον Λαγκαδά αυτοκίνητα που παραπέμπουν στα παιδιά των λουλουδιών και την αισθητική τους. Συλλέκτες με διάθεση, γούστο και μεράκι, έχουν στην κατοχή τους καλοδιατηρημένα τα κλασικά βανάκια που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ένα πλούσιο σε ανέσεις τροχόσπιτο.

Παρέλαση ρετρό βαν VW στη Θεσσαλονίκη -Εκπληκτικές εικόνες | iefimerida.gr 0

φωτογραφίες: balkanbusmeeting.com

Συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων Balkan Bus Meetings, στην Ελλάδα το 2011, στη Βουλγαρία το 2012, στην Τουρκία το 2013, στη Ρουμανία το 2014 και στη Σερβία το 2015, η Ελληνική Λέσχη VW Bus Camper Van σε συνεργασία με τις Βαλκανικές Λέσχες Σκαραβαίων και VW Bus, πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες την 6η Βαλκανική Συνάντηση, στην Ελλάδα.

Παρέλαση ρετρό βαν VW στη Θεσσαλονίκη -Εκπληκτικές εικόνες | iefimerida.gr 1

Συνολικά 138 οχήματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από Τουρκία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Βοσνία έδωσαν το παρών στη φετινή συνάντηση. Ενα πολύχρωμο και πολύβουο κάμπινγκ στα Λουτρά του Λαγκαδά. Σκίαστρα για το πρωί μωρά στα καρότσια τους, ο ήχος απο τα τζιτζίκια και τα πούλια από το τάβλι και κάπου ανάμεσα μουσικές άλλης εποχής.

Παρέλαση ρετρό βαν VW στη Θεσσαλονίκη -Εκπληκτικές εικόνες | iefimerida.gr 2

Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων τα έχουν συνδεδεμένα με τον τρόπο που ζουν. Ο ένας προσαρμόζεται στις ανάγκες του άλλου.
«Ήμουν ελεύθερη, σε ένα τέτοιο camp γνώρισα τον άντρα μου, ήρθα και έγκυος και τώρα με το μωρό στο καρότσι, δεν θα το 'άλλαζα για κανένα ξενοδοχείο» λέει η Ιντρα που έρχεται με ένα λαχανοκίτρινο σκαραβαίο από την Σερβία.

Παρέλαση ρετρό βαν VW στη Θεσσαλονίκη -Εκπληκτικές εικόνες | iefimerida.gr 3

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της παραμονής τους στον Λαγκαδά και νωρίς το απόγευμα φεύγουν για Χαλκιδική. Προορισμός το κάμπινγκ του Αρμενιστή.

Παρέλαση ρετρό βαν VW στη Θεσσαλονίκη -Εκπληκτικές εικόνες | iefimerida.gr 4

«Ανεβαίνουμε μια όμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα από τον καταπράσινο Χολομώντα, περνάμε από τον Πολύγυρο και φτάνουμε κοντά στη Σάρτη.
Κατασκηνώνουμε, απολαμβάνουμε τη διαμονή μας και την όμορφη θάλασσα, οργανώνουμε τοπικές βόλτες και εξορμήσεις στην όμορφη φύση της Σιθωνίας, παίζουμε, ακούμε μουσική, διασκεδάζουμε» λένε οι φίλοι των bus/camper.

Αν μπορείς να συμμετάσχεις τελευταία στιγμή; Φυσικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ