Οι Αρχές είχαν «σταματήσει» 31 φορές τον Αφροαμερικανό που δολοφονήθηκε στη Μινεσότα! [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι Αρχές είχαν «σταματήσει» 31 φορές τον Αφροαμερικανό που δολοφονήθηκε στη Μινεσότα! [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook/Philando Castille
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστός στις αστυνομικές Αρχές της Μινεσότα φαίνεται πως ήταν ο Φερνάντο Καστίλε, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού μέσα στο όχημά του, αφού τα τελευταία 14 χρόνια τον είχαν... σταματήσει με το αμάξι 31(!) φορές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Καστίλε είχε 63 κατηγορίες, πλημμεληματικού χαρακτήρα, για τις οποίες είχε κριθεί ένοχος 43 φορές. Μεταξύ των παραβάσεών του ήταν η μη χρήση ζώνης ασφαλείας αλλά και η ανάρμοστη συμπεριφορά. Συνολικά το ποσό που έπρεπε να καταβάλει για τις παραβάσεις αυτές ανερχόταν σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος άντρας δεν είχε... μπλεξίματα με τον νόμο εκτός του πλαισίου των οδικών παραβάσεων, με τη γυναίκα του να υποστηρίζει πως ο άντρας της ήταν στόχος των αστυνομικών για το γεγονός ότι ήταν έγχρωμος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ