Η Πωλίνα αποκαλύπτει τι συνέβη στον γιο της -Τότε που είχαν χαθεί τα ίχνη του - iefimerida.gr

Η Πωλίνα αποκαλύπτει τι συνέβη στον γιο της -Τότε που είχαν χαθεί τα ίχνη του

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από περίπου ένα μήνα ο γιος της Πωλίνας είχε εξαφανιστεί για δύο ημέρες, με την τραγουδίστρια να ζει δύο 24ωρα αγωνίας.

Τελικά, όλα είχαν αίσιο τέλος, με την Πωλίνα να αποκαλύπτει, σήμερα, τι ακριβώς συνέβη. Οπως είπε ο γιος της έπεσε θύμα κλοπής και έπαθε νευρικό κλονισμό.

«Του έκλεψαν ότι υπήρχε πάνω του και μέσα στην κρίση πανικού, ένα παιδί 21 ετών μπορεί να πάθει ένα νευρικό κλονισμό. Γράφτηκαν χιλιάδες αηδίες. Ότι μίλησα για απαγωγή, δεν μίλησα, ότι τον συνέλαβαν στο Βουκουρέστι. Εδώ δεν μιλάμε ούτε για ένα κέρατο, ούτε για κάποιον που καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, μιλάμε για ένα παιδί. Δεν μπορείς να βγάζεις σενάρια για να βγάλεις το θέμα, δεν ξέραμε τίποτα, δεν ξέραμε αν ζούσε», δήλωσε στο «Ε» και συμπλήρωσε:

«Οταν ένα παιδί παθαίνει νευρικό κλονισμό, τι κάνεις; Και πρέπει να νοσηλευτεί για να ταξιδέψει μετά, πώς όλο αυτό μεταφράζεται σε ένα σενάριο του Φώσκολου; Ήταν μέσα σε μια πίεση τον τελευταίο καιρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πωλίνα γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ