Η κόρη της Αμπρόζιο παρανυφάκι στο γάμο της Μπαρός στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κόρη της Αμπρόζιο παρανυφάκι στο γάμο της Μπαρός στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πανέμορφη νύφη, το υπέροχο νυφικό της και ο πανάκριβος γάμος στο πιο κοσμικό νησί του Αιγαίου ήταν τα τρία στοιχεία που κυριάρχησαν στον Τύπο, από τον γάμο της Άνα Μπερατρίζ Μπαρός με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία στη Μύκονο.

Για την Αλεσάντρα Αμπρόζιο όμως η πιο σημαντική στιγμή του χλιδάτου γάμου ήταν εκείνη που η κόρη της περπάτησε ντυμένη παρανυφάκι δίπλα στην εντυπωσιακή νύφη. Φορώντας ένα ολόλευκο φόρεμα που ταίριαζε με το νυφικό, μία ανθοδέσμη και με λουλούδια στα μαλλιά η 7χρονη Άνια Λουίζ κέντρισε το ενδιαφέρον των καλεσμένων καθώς η ομορφιά της θυμίζει εκείνη της μητέρας της.

Η Αμπρόζιο πάντως ενθουσιασμένη φωτογράφισε τη μικρή, που πλέον την παρακολουθεί από την πρώτες σειρές στις πασαρέλες, και την ανέβασε στο Instagram θέλοντας να δείξει πόσο υπερήφανη είναι.

Η κόρη της Αμπρόζιο παρανυφάκι στο γάμο της Μπαρός στη Μύκονο [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η κόρη της Αμπρόζιο παρανυφάκι στο γάμο της Μπαρός στη Μύκονο [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η κόρη της Αμπρόζιο παρανυφάκι στο γάμο της Μπαρός στη Μύκονο [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ