Φωτίου: Εχουμε πικράνει τον ελληνικό λαό, αλλά θα κερδίσουμε τις εκλογές το 2019 - iefimerida.gr

Φωτίου: Εχουμε πικράνει τον ελληνικό λαό, αλλά θα κερδίσουμε τις εκλογές το 2019

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύεται παρόλο που ξέρουμε ότι και τον έχουμε πικράνει και τον έχουμε απογοητεύσει σε πολλά πράγματα», είπε η αναπληρώτρια υπουργός αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου από τη Λαμία.

Η κ. Φωτίου ομολόγησε ότι η κυβέρνηση πήρε «δυσβάσταχτα», όπως τα χαρακτήρισε μέτρα, παρόλα αυτά εμφανίστηκε σίγουρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές οι οποίες όπως τόνισε θα γίνουν το 2019.

«Εμείς είμαστε απόλυτα πεισμένοι ότι πήραμε πολύ βαριά μέτρα μέσα στον πρώτο χρόνο, λιγότερο από πρώτο χρόνο του μνημονίου. Δυσβάσταχτα για την ελληνική κοινωνία, 5,4 δισ.. Από εδώ και ύστερα έχουμε όλη τη δυνατότητα τον υπόλοιπο χρόνο να ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμά μας και αυτά που θα κάνουμε. Δηλαδή να ανασαίνει η κοινωνία να δει ποιοι είμαστε. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές», είπε συγκεκριμένα.

«Όποιος νομίζει ότι εμείς θα πέσουμε επειδή το θέλει ο κύριος Μητσοτάκης είναι γελασμένος», συνέχισε. «Μόνο αν ο λαός το θέλει θα πέσουμε» τόνισε και και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει απλώσει «μικρό στενάχωρο δίχτυ προστασίας στο λαό».


Θεανώ Φωτίου από τη Λαμία: Έχουμε πικράνει τους... από LAMIASTARGR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεανώ Φωτίου απογοήτευση ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ