Συναινετικό αλλά βλακώδες χαρακτηρίζει το σεξ με την καμαριέρα ο Στρος Καν - iefimerida.gr

Συναινετικό αλλά βλακώδες χαρακτηρίζει το σεξ με την καμαριέρα ο Στρος Καν

Ντομινίκ Στρος Καν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εμπειρία του στο ξενοδοχείο «Sofitel» μιλά ο Ντομινίκ Στρος Καν, χαρακτηρίζοντας, την εξάλεπτη όπως λέει, επαφή του με την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιαλό, «συναινετική αλλά βλακώδη», καθώς όπως έδειξε και η συνέχεια των γεγονότων δεν τον οδήγησε μόνο στην παραίτηση από την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά του στέρησε και την ευκαιρία να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας.

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα στην Γαλλία, βασίστηκε σε έξι συνεντεύξεις του Στρος Καν, αλλά και σε επιμέρους έρευνες, έχει τίτλο «Η υπόθεση Στρος Καν-Η δεύτερη έρευνα», και το υπογράφει ο Γάλλος δημοσιογράφος, και βιογράφος του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Μισέλ Τομπμάν.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Στρος Καν πιστεύει ότι η καμαριέρα συμμετείχε σε μία συνωμοσία εναντίον του προκειμένου ο ίδιος να μην συμμετάσχει στις γαλλικές εκλογές. Επίσης την θεωρεί υπεύθυνη για την μυστηριώδη εξαφάνιση του κινητού του από τη πολυτελέστατη σουίτα.

Πρόκειται για την πρώτη λεπτομερή δημόσια εξιστόρηση των γεγονότων από τον 62χρονο Στρος Καν, για τα όσα συνέβησαν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάιο. Όπως υποστηρίζεται στις σελίδες του βιβλίου η 32χρονη Ντιαλό «έριξε ένα βλέμμα όλο νόημα» στον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ καθώς εκείνος έβγαινε γυμνός από το μπάνιο. «Αυτό το βλέμμα ο ίδιος εξέλαβε ως πρόσκληση για σεξ» γράφει ο Τομπμάν.

Ο Στρος Καν δεν έχει σχολιάσει ακόμη δημόσια το βιβλίο, ωστόσο οι συνήγοροι της Ντιαλό έσπευσαν πρώτοι να χαρακτηρίσουν την περιγραφή της πελάτισσάς τους στις σελίδες του «παράλογη» και «αποκύημα φαντασίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ