Γιορίς: «Το EURO βοήθησε να ξεχάσουμε το φόβο της τρομοκρατίας» - iefimerida.gr

Γιορίς: «Το EURO βοήθησε να ξεχάσουμε το φόβο της τρομοκρατίας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ούγκο Γιορίς προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό απέναντι στην Πορτογαλία όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κλίμα τρομοκρατίας κάτω από το οποίο έζησε η Γαλλία τους τελευταίους μήνες.

Ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν τον περασμένο Νοέμβριο στο Παρίσι και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο φόβος της τρομοκρατίας υπήρχε ενόψει του EURO.

<div class="comments clearfix itemprop=" interactioncount"="" content="UserComments:0" style="margin: 0px; padding: 0px;">

«Η Γαλλία το είχε ανάγκη αυτό... Το γαλλικό έθνος και οι συμπατριώτες μου πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές και μέρες, με φόβο από την τρομοκρατία και είχαν ανάγκη να γίνει κάτι ώστε να το ξεχάσουν, να χαρούν και να νιώσουν ελεύθεροι. Το Euro το πέτυχε αυτό. Είναι πλέον πολύ όμορφο όταν αντιλαμβάνεσαι τη χαρά και τη διασκέδαση στους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς και αυτό τον δεσμό που είναι τρομερά δυνατός», δήλωσε ο αρχηγός των «τρικολόρ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ