UEFA: Ο Τσάβι θα παραδώσει το τρόπαιο στη νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης - iefimerida.gr

UEFA: Ο Τσάβι θα παραδώσει το τρόπαιο στη νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα διαφορετικό τελετουργικό αποφάσισε η UEFA για την στιγμή της απονομής του τροπαίου στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο παίκτης, ο οποίος έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, το 2008 και το 2012, θα είναι αυτός που θα παραδώσει το τρόπαιο στον μεγάλο νικητή το βράδυ της Κυριακής.

Οπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Τσάβι Ερνάντεθ θα είναι αυτός που θα παραδώσει είτε στον αρχηγό της Γαλλίας είτε στον αρχηγό της Πορτογαλίας, το βαρύτιμο τρόπαιο για την καλύτερη εθνική ομάδα της επόμενης τετραετίας στο Παρίσι.

Ουσιαστικά αποφασίστηκε, ο αρχηγός της τελευταίας Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας, να παραδώσει τα σκήπτρα στη νέα Πρωταθλήτρια, η οποία θα αναδειχθεί στον τελικό της Κυριακής στο «Σταντ νρε Φρανς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Τσάβι τρόπαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ