Μπαράζ συναντήσεων του Τζακ Λιου στην Ευρώπη στον απόηχο του Brexit -Σε Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Μπαράζ συναντήσεων του Τζακ Λιου στην Ευρώπη στον απόηχο του Brexit -Σε Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Βρυξέλλες

(Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ICONPRESS/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδοχικές συναντήσεις με ομολόγους του θα έχει στην Ευρώπη ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα, στον απόηχο του Brexit.

Ο Τζακ Λιου θα επισκεφθεί το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες για να συζητήσει την ανάγκη προώθησης της ανάπτυξης και της σταθερότητας έπειτα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μ. Βρετανία, υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου, ο Λιου θα συναντηθεί με τους υπουργούς Οικονομικών των χωρών στις οποίες θα βρεθεί και με άλλους αξιωματούχους, ώστε- όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ, να συζητήσουν «την διαρκή οικονομική σταθερότητα και την κοινή οικονομική ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και παγκοσμίως, έπειτα από το αποτέλεσμα για Brexit».

Ο Λιου θα συναντηθεί και με διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και φορείς της αγοράς, με αντικείμενο συζήτησης την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζακ Λιου Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ