Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες]

Φωτογραφίες: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας, όπου 5 στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, αναγνωρίστηκε, όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ,.

Πρόκειται για τον Μάικα Ξαβιε Τζόνσον, έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 25 ετών ο οποίος διέμενε στο Μεσκίτ, ένα προάστιο του Ντάλας, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBS News και NBC News.

Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως μεταδίδουν άλλα μέσα, ο νεαρός είχε υπηρετήσει στο αμερικανικό στρατό, στο U.S. Army Reserve.

O αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι ο Μάικα Εξέιβιερ Τζόνσον υπηρέτησε στο Σώμα Εφέδρων του αμερικανικού στρατού ξηράς και υπηρέτησε στο Αφγανιστάν από τον Νοέμβριο του 2013 έως τον Ιούλιο του 2014.

Όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, ο Τζόνσον υπηρέτησε στον στρατό από τον Μάρτιο του 2009 έως τον Απρίλιο του 2015 και είχε ειδικότητα σε ξυλουργικές και οικοδομικές εργασίες στην 420ή Ταξιαρχία Μηχανικού που έχει βάση στο Τέξας.

Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τον 25χρονο σκότωσαν τα ξημερώματα άνδρες των ειδικών δυνάμεων όταν τον περικύκλωσαν σε ένα κτίριο της πόλης όπου είχε οχυρωθεί.

Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Τζόνσον σύμφωνα με ανώνυμες αστυνομικές πηγές, έχει καθαρό ποινικό μητρώο, ενώ ζούσε μαζί με την μητέρα του σε ένα σπίτι το οποίο αυτή τη στιγμή ερευνάται από δυνάμεις της αστυνομίας.
Μάλιστα, όπως δήλωσε ένας γείτονας του νεαρού, ο Wayne Bynoe στο CNN, ο Τζόνσον ήταν ήσυχος και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σύμφωνα με το NBC, στο τόπο της επίθεσης βρέθηκε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ, το οποίο και είναι καταχωρημένο στο όνομα Delphene Johnson, στο όνομα δηλαδή της μητέρας του.

Αυτός είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που έσπειραν τον θάνατο στο Ντάλας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ