Ο «κλεμμένος» πανηγυρισμός του Γκριεζμάν - Σκοράρει και ραπάρει - iefimerida.gr

Ο «κλεμμένος» πανηγυρισμός του Γκριεζμάν - Σκοράρει και ραπάρει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν «χόρεψε» κόντρα στην Αλβανία και στην ισοφάριση απέναντι στην Ιρλανδία. Ηταν τέτοια η συναισθηματική ένταση της στιγμής που το ξέχασε. Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν παρέλειψε όμως να πανηγυρίσει τα δύο γκολ της πρόκρισης επί τη Γερμανίας χορεύοντας σε ραπ ρυθμούς.

Η επιτυχία του Καναδού ράπερ Drake «Hotline Bling» και ο σχηματισμός δύο κινητών τηλεφώνων με τα δάχτυλά του, αποτέλεσε για τον Αντουάν Γκριεζμάν, την έμπνευσή του όλη τη σεζόν.

Με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισε τα 22 γκολ που πέτυχε στην La Liga με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και τα τέσσερα από τα έξι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Είναι ο χορός από το βίντεοκλιπ του Drake. Το κάνω όποτε σκοράρω με την Ατλέτικο και θα το έκανα κόντρα στην Αλβανία αλλά το ξέχασα από την ένταση της στιγμής. Το ίδιο έπαθα και στην ισοφάριση με την Ιρλανδία. Στο 2ο γκολ όμως το θυμήθηκα» τόνισε στις δηλώσεις του ο Γκριεζμάν, λύνοντας το γρίφο.

Ο Γάλλος θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του τουρνουά αφού έφτασε τα έξι γκολ ενώ με τρία τέρματα βρίσκονται πίσω του οι Ζιρού, Παγιέ και Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 αντουαν γκριεζμαν drake ραπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ