Επίδειξη πυγμής από Παπαδήμο σε Βορίδη-Χρυσοχοίδη - iefimerida.gr

Επίδειξη πυγμής από Παπαδήμο σε Βορίδη-Χρυσοχοίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίδειξη πυγμής στους υπουργούς του έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής επιτροπής, όταν ξέσπασαν κόντρες ανάμεσα στον υπουργό Υποδομών, Μάκη Βορίδη και τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Συγκρεκριμένα ο κ. Βορίδης διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατον να συνενοούνται και να συνεργάζονται μεταξύ τους οι προερχόμενοι απο το ΠΑΣΟΚ υπουργοί και να μην ενημερώνουν τους υπόλοιπους υπουργους και μάλιστα για θέματα της αρμοδιοτητας τους..Στο σημείο αυτό παρενέβη ο κ. Χρυσοχοίδηςκαι διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος παρακολούθησε την συζήτηση διαπιστώνοντας ότι οι τόνοι ανέβαιναν παρενέβη και είπε :«Δεν θα κάνουμε εδώ διαλογικού χαρακτήρα συζητήσεις» και το ζήτημα έληξε εκει.

Λίγο νωρίτερα, δημιουργήθηκε κι άλλο θέμα όταν η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο υπουργός Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος διαμαρτυρήθηκαν για τη δεύτερη συνεχή απουσία από την κυβερνητική επιτροπή των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σταύρο Δήμα. «Πρέπει να είναι εδώ και τα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής από τη Νέα Δημοκρατία επεσήμανε η κ. Διαμαντοπούλου».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας όσο και ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επικαλούμενοι ανειλημμένες υποχρεώσεις (συνοδος εξωτερικών και αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες) αποχώρησαν σήμερα από την κυβερνητική επιτροπή μόλις άρχισε η διαδικασία ενώ το ίδιο είχαν κάνει και στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «είναι μια διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Έχουμε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις. Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ