Να γιατί ο Ρονάλντο πηδά πάνω από τους αντιπάλους του - Αλμα στα 78 εκατοστά [βίντεο] - iefimerida.gr

Να γιατί ο Ρονάλντο πηδά πάνω από τους αντιπάλους του - Αλμα στα 78 εκατοστά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Οι κορυφαίο ποδοσφαιρικοί αναλυτές αναφέρουν πως ο Λιονέλ Μέσι γεννήθηκε με 80% ταλέντο και έφτασε στο απόλυτο με 20% δουλειά. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο σχολιάζουν το ακριβώς αντίθετο και μάλλον έχουν δίκιο.

Ο Πορτογάλος σταρ, άφησε άφωνους τους πάντες με το εκπληκτικό άλμα του στον ημιτελικό με την Ουαλία, όταν κατάφερε να φτάσει σε ύψος 2 μέτρων και 61 εκατοστών. Ωστόσο δεν έφτασε τυχαία σε αυτή τη δυνατότητα. Από τον καιρό που ήταν ακόμη παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο δούλευε ξεχωριστά πάνω στα στατικά άλματα αλλά και αυτά με ένα μικρό βήμα. Οι μετρήσεις του μάλιστα ήταν σχεδόν μηνιαίες ώστε να βλέπει την πρόοδό του.

Στο παρακάτω βίντεο, γίνεται καταγραφή άλματος χωρίς παπούτσια και χωρίς φόρα στα 44 εκατοστά ενώ με παπούτσια και με ταχύτητα που του χαρίζει μόλις ένα βήμα, ο Ρονάλντο άφησε 78 εκατοστά μακριά του το έδαφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ