Στη φάκα της αστυνομίας άλλοι δυο Σέρβοι -Με 113 χάπια ecstasy και κλοπιμαία - iefimerida.gr

Στη φάκα της αστυνομίας άλλοι δυο Σέρβοι -Με 113 χάπια ecstasy και κλοπιμαία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα δύο νεαροί Σέρβοι συνελήφθησαν στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαγανά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ζακύνθου, για απόπειρα ληστείας, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και άλλα αδικήματα.

Οι δύο Σέρβοι, 20 και 21 ετών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 21χρονου Βρετανού, τον οποίο αποπειράθηκαν να ληστέψουν.

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία του 21χρονου Βρετανού, οι δύο Σέρβοι επιχείρησαν, με την απειλή χρήσης βίας, να του αφαιρέσουν το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και χρήματα.

Από την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε η εμπλοκή των δύο νεαρών σε μια ακόμη υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου και ενός ρολογιού, τα οποία αφαίρεσαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής, στην περιοχή του Λαγανά, επίσης από έναν ακόμη υπήκοο Βρετανίας.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο που διέμεναν προσωρινά ο 20χρονος και ο 21χρονος, βρέθηκαν στην κατοχή τους 113 χάπια «ecstasy, καθώς και το κινητό τηλέφωνο και το ρολόι που είχαν αφαιρέσει από τον υπήκοο Μ. Βρετανίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά που πραγματοποίησε τις έρευνες και την προανάκριση, σχηματίσθηκε σε βάρος τους, δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας κατά συναυτουργία, της διακεκριμένης κλοπής, καθώς και της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή φωτογραφίας: wikimedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζάκυνθος Λαγανάς ecstasy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ