Αγνωστη επιτέθηκε στη Νωαίνα: Την έπιασε από το λαιμό και την έφτυσε - iefimerida.gr

Αγνωστη επιτέθηκε στη Νωαίνα: Την έπιασε από το λαιμό και την έφτυσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άσχημη εμπειρία έζησε η παίχτρια του X-Factor Νωαίνα όταν μία άγνωστη της επιτέθηκε μέσα σε μπαρ.

Η γυναίκα είχε πιει, την έπιασε από το λαιμό και την έφτυσε στο πρόσωπο.

Η παίχτρια που έκανε ντόρο για τον αναγραμματισμό στο όνομά της, το μουστάκι και την ενέργεια να δείξει τα οπίσθια της στην κάμερα, μίλησε στο περιοδικό «Down Town», όπου και αναφέρθηκε στο περιστατικό. «Ο κόσμος είναι πάρα πολύ θετικός, μόνο ένα αρνητικό περιστατικό βίωσα με μια μεθυσμένη κυρία που βρισκόταν σε ένα μπαράκι. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε, απλά μου μιλούσε και με έφτυνε στο πρόσωπο και με κρατούσε από το λαιμό. Κατά τ’ άλλα, τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ θετικά».

Η παίχτρια του X-Factor ρωτήθηκε για τη ζωή της και την απώλεια του πατέρα της «Ένα μήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχασα τον πατέρα μου ξαφνικά. Κάποια γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με εμένα επηρέασαν αρνητικά στην υγεία του. Κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έκαναν πολύ μεγάλο κακό σ’ εμένα και όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου.

Από τη στενοχώρια επιδεινώθηκε η υγεία του και αποδυναμώθηκε ο οργανισμός του. Κάποιοι άνθρωποι μου έκαναν ζημιά και με διέσυραν αδίκως για να αποκρύψουν δικά τους δεδομένα που μπορεί να γνώριζα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να επηρεαστεί η υγεία του πατέρα μου από αυτό.

Του υποσχέθηκα πως μπορεί να έχω μείνει μόνη μου αλλά θα παλέψω για την αλήθεια μου και για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Στην τελική κατάλαβα ότι οι άνθρωποι κάνουμε πράγματα που ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε το αντίκτυπο που έχουν στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν άνθρωποι που αγάπησα θέλω να πιστεύω πως ότι έκαναν δεν ήταν με πλήρη επίγνωση των συνεπειών.

Στο τέλος της μέρας αυτό που λέω είναι, καλή καρδιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νωαίνα μουστάκι x-factor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ