Οι Ολυμπιακοί Αγώνες περνούν από την Κροατία - Το πρώτο δύσκολο εμπόδιο της Εθνικής

Η νίκη κόντρα στο Μεξικό ήταν εντός προγράμματος για την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπως εντός προγράμματος ήταν και ο δύσκολος ημιτελικός. Αντίπαλος των παικτών του Φώτη Κατσικάρη θα είναι η Κροατία.

Η παρέα του Μπογκντάνοβιτς επικράτησε έστω και δύσκολα της Τυνησίας και μετά την ήττα από την Ιταλία, πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα. Ο νικητής θα αναμετρηθεί με το νικητή του αγώνα Ιταλία-Μεξικό, αναζητώντας ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Εθνική μας ομάδα, μετά από δύο αντιπάλους, οι οποίοι ήταν στα μέτρα της, αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής τον πιο δύσκολο αντίπαλο μέχρι στιγμής. Η Κροατία ήταν καλή και στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιταλία όμως ηττήθηκε κυρίως λόγω των διαιτητικών λαθών ενώ απέναντι στην Τυνησία δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο, το Σάββατο και πλέον ο Φώτης Κατσικάρης, έχοντας βγάλει όσα συμπεράσματα ήθελε κόντρα σε δύο βατούς αντιπάλους, προετοιμάζει την Εθνική για το πρώτο κρίσιμο ματς με την Κροατία, με την ευχή φυσικά να ακολουθήσει και δεύτερο κρίσιμο παιχνίδι όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ