Μαϊμούδες έγδυσαν τουρίστρια - iefimerida.gr

Μαϊμούδες έγδυσαν τουρίστρια

Μπαλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κοινή θέα έβγαλαν το στήθος μια νεαρής Κινέζας δύο πίθηκοι μακάκοι, οι οποίοι της κατέβασαν το φόρεμα, προκειμένου να πάρουν ένα κομμάτι ποπκόρν που είχε πέσει στο ντεκολτέ της.

Η 22χρονη φοιτήτρια-μοντέλο Τσάρμιαν Τσεν επισκέφτηκε το Ιερό Δάσος των Μαϊμούδων στο Ουμπούντ, στο Μπαλί, κι ενώ έκανε αμέριμνη βόλτες, ξαφνικά δύο πίθηκοι ήρθαν πάνω της. Την ώρα που η κοπέλα πόζαρε για να φωτογραφηθεί με τα ζώα, οι μακάκοι της κατέβασαν με δύναμη το πάνω μέρος του φορέματος, αφήνοντας το στήθος της ακάλυπτο.

Η κοπέλα προσπάθησε να κρύψει το στήθος της, ωστόσο η φωτογραφία της κάνει το γύρο του κόσμου, κάνοντας την διάσημη όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και στην χώρα της, καθώς ο Τύπος έκανε πρωτοσέλιδο το πάθημά της και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζητούν μια της συνέντευξη.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, ο κόσμος την αναγνωρίζει στο δρόμο ως «το κορίτσι με τις μαϊμούδες».

Η κοπέλα πρόσθεσε, μιλώντας σε συνέντευξή της, ότι οι λαίμαργοι πίθηκοι ήθελαν να πιάσουν ένα κομμάτι ποπκόρν που είχε πέσει στο ντεκολτέ της, και για αυτό την έγδυσαν, ενώ είπε ακόμα ότι οι μακάκοι έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση και στα μαγιό των επισκεπτών που είχαν φωτεινά χρώματα γιατί «μάλλον τα περνάνε για φρούτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ