Έλεν Χαντ και Αμάντα Σέιφριντ στην γιορτή του ανεξάρτητου σινεμά - iefimerida.gr

Έλεν Χαντ και Αμάντα Σέιφριντ στην γιορτή του ανεξάρτητου σινεμά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοινώθηκαν χθες οι 16 ταινίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα του Sundance Film Festival που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο (από 19 έως 29) στη Γιούτα.

Περισσότερες από 4000 ταινίες δήλωσαν συμμετοχή στο Sundance 2012, αριθμός ρεκόρ για το φεστιβάλ ανεξάρτητου σινεμά που φαίνεται πως ισχυροποιεί τη θέση του ως ένας από τους σημαντικότερους σινεφιλικούς θεσμούς στον κόσμο.

Τελικά επελέγησαν 16 ταινίες που θα προβληθούν στο διαγωνιστικό τμήμα και ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το The Surrogate με την Έλεν Χαντ, αλλά και το The End of Love με την Αμάντα Σέιφριντ. Παράλληλα θα προβληθούν και 16 ντοκιμαντέρ.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Sundance, ο διάσημος Ρόμπερτ Ρέντφορντ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την φετινή μεγάλη συμμετοχή αλλά δήλωσε «Είμαστε και θα παραμείνουμε ένα φεστιβάλ για ανθρώπους που δημιουργούν σινεμά»

Μπορείτε να δείτε όλες τις ταινίες που θα προβληθούν στο Sundance Festival 2012 εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ