Ψυχάρα ο Ρονάλντο - Η αγκαλιά στον Μπέιλ και τα λόγια παρηγοριάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ψυχάρα ο Ρονάλντο - Η αγκαλιά στον Μπέιλ και τα λόγια παρηγοριάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι να εμφανιστεί ο Ουαλός, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε τον τίτλο της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ όμως δαπάνησε κάτι παραπάνω από 100 εκατ. ευρώ για τον Γκάρεθ Μπέιλ και κάπου εκεί άρχισαν οι φήμες για διχόνοια ανάμεσα στους δύο σταρ. Ομως, το φινάλε του πρώτου ημιτελικού του EURO, έδειξε πως κάθε άλλο παρά κόντρα έχουν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε αρκετούς συμπαίκτες του στη Ρεάλ, αντιπάλους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πρώτος ήταν ο Λούκα Μόντριτς της Κροατίας, τον οποίο έτρεξε να αγκαλιάσει μετά την πρόκριση εις βάρος του με του γκολ του Κουαρέσμα στις καθυστερήσεις. Σε όσους μάλιστα τον κατηγόρησαν πως δεν πανηγύρισε γιατί η πρόκριση δεν ήρθε με δικό του γκολ, απάντησε πως έπρεπε να παρηγορήσει ένα φίλο του.

Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Ουαλία, η αλήθεια είναι πως πανηγύρισε. Πως θα μπορούσε να μην το κάνει άλλωστε αφού η ομάδα του προκρίθηκε στον τελικό. Κι όμως, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα, έτρεξε να αγκαλιάσει τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Γκάρεθ Μπέιλ και να του ψιθυρίσει στο αυτί λόγια παρηγοριάς για τη δύσκολη συναισθηματική στιγμή που βίωνε ο Ουαλός μετά τον αποκλεισμό.

Η κίνηση αυτή μάλιστα «χειροκροτήθηκε» από τους χρήστες των Social Media, οι οποίο αποθέωσαν τον Πορτογάλο σταρ.

Ψυχάρα ο Ρονάλντο - Η αγκαλιά στον Μπέιλ και τα λόγια παρηγοριάς [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ψυχάρα ο Ρονάλντο - Η αγκαλιά στον Μπέιλ και τα λόγια παρηγοριάς [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ψυχάρα ο Ρονάλντο - Η αγκαλιά στον Μπέιλ και τα λόγια παρηγοριάς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ