Γιατί ξαφνικά όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο λογαριασμός της Σάσα Ομπάμα στο Twitter

Εχει η Σάσα Ομπάμα λογαριασμό στο Twitter; Και αν ναι, ποιος είναι αυτός; Αυτή η απορία φαίνεται να... βασανίζει τους χρήστες του διαδικτύου, στις ΗΠΑ, από την Τρίτη.

Αφορμή, μία δήλωση του πατέρα της, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε σε δραστηριότητα της 15χρονης κόρης του στο Twitter, σε μία προσπάθεια να «χτυπήσει» τον Ντόναλντ Τραμπ.

Την Τρίτη, ο Ομπάμα έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε προεκλογική συγκέντρωση της Χίλαρι Κλίντον, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπό της, στην «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο.
«Ο καθένας έχει άποψη, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά τη δουλειά, πριν καθίσει στο γραφείο», είπε ο Ομπάμα αναφερόμενος στη θέση του προέδρου και ρίχνοντας ένα «καρφί» στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών και τα συχνά σχόλιά του στο Twitter. «Ο καθένας μπορεί να κάνει tweet, αλλά κανείς δεν ξέρει τι χρειάζεται για να κάνεις τη δουλειά, πριν καθίσει πίσω από το γραφείο. Και η Σάσα κάνει αναρτήσεις στο Twitter, αλλά δεν θεωρεί ότι για αυτό τον λόγο θα έπρεπε να είναι σε αυτό το γραφείο», είπε ο Ομπάμα.

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η απορία για το ποιος είναι ο λογαριασμός της Σάσα Ομπάμα στο Twitter. Ισως ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόταν απλά σε γραπτά μηνύματα στο κινητό, σχολιάζει το TIME, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Πρώτη Κυρία έχουν δηλώσει ότι περιορίζουν στο ελάχιστο τη χρήση των social media από τις κόρες τους, επειδή είναι στα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάσα Ομπάμα Μπάρακ Ομπάμα Twitter

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ