Για «ασυγκράτητο λαϊκισμό» κατηγορεί το Σαμαρά ο Ραγκούσης - iefimerida.gr

Για «ασυγκράτητο λαϊκισμό» κατηγορεί το Σαμαρά ο Ραγκούσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης μετά τις πρωϊνές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά από την Ξάνθη, που ζήτησε από τον πρωθυπουργό να πιάσει από το αυτί τον υπουργό του για τα συμβαίνοντα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λόγω της εφαρμογής του Καλλικράτη.

«Ο κ. Σαμαράς που απέκτησε πλέον τον τίτλο του πρώτου αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που συμπαραστάθηκε στην πρωτοφανή από τη μεταπολίτευση και μετά κατάληψη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, περιοδεύει τώρα ανά την Ελλάδα επιχειρώντας μέσα στον ασυγκράτητο λαϊκισμό του να εμφανιστεί ότι διεκδικεί πόρους για την αυτοδιοίκηση. Ενημερώνουμε τον κ. Σαμαρά, επίλεκτο μέλος της κυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα παρολίγο στη χρεοκοπία, να μην ανησυχεί. Οι πόροι που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των δήμων και των περιφερειών θα δοθούν, μαζί με το ταυτόχρονο νοικοκύρεμά τους, το οποίο ήδη αποδίδει μεγάλες εξοικονομήσεις χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης.

Οι επιθέσεις της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση συνεχίζονται προς τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις απόψεις που υποστηρίζει σε φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας. Μετά τις επικρίσεις για τη στήριξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, σήμερα, ο Γιάννης Ραγκούσης βρήκε την ευκαιρία να καυτηριάσει για ακόμη μια φορά τη στάση που κράτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα αιτήματα των συμβασιούχων του δήμου Αθηναίων που είχαν καταλάβει το δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ