Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ - Κλειστoί οι δρόμοι - iefimerida.gr

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ - Κλειστoί οι δρόμοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη είναι οι κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ήδη έχουν κλείσει οι δρόμοι στο κέντρο γύρω από την Ομόνοια, καθώς και οι οδοί Πατησίων και Αλεξάνδρας, λόγω των απεργιακών συγκεντρώσεων.

Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από την πλατεία Ομονοίας με κατεύθυνση τη Βουλή. Υπενθυμίζεται από τις 10:00 κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του Μετρό σε «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ και τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι ναυτεργάτες και η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Ταλαιπωρία περιμένει και το επιβατικό κοινό καθώς ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.Όσον αφορά τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς το Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ, και ο ηλεκτρικός θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 21:00.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας (5:00 π.μ. της Παρασκευής). Τα Τρόλεϊ, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται περίπου 1 ώρα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, ενώ τα οχήματα αρχίζουν να αποσύρονται έως και 1 ώρα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ