Συμφωνία Ολυμπιακού και Γιουβέντους για τον Λεάλι - Ερχεται και υπογράφει ο Ιταλός - iefimerida.gr

Συμφωνία Ολυμπιακού και Γιουβέντους για τον Λεάλι - Ερχεται και υπογράφει ο Ιταλός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Νίκολα Λεάλι, μετά τη συμφωνία των ερυθρόλευκων με την Γιουβέντους για τον δανεισμό του Ιταλού τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την «Μεγάλη Κυρία» για το δανεισμό του Λεάλι με οψιόν αγοράς, η οποία πιθανότητα θα οριστεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος φτάνει απόψε στις 20:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ίσως φτάσει μάλιστα και σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Λεάλι ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Φροζινόνε πέρυσι ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Τσεζένα, έχοντας μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν με 28 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νικολα λεαλι Ολυμπιακός Γιουβέντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ