Γεννηματά: Να στηριχθούμε στον πρωτογενή τομέα για να προχωρήσουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο - iefimerida.gr

Γεννηματά: Να στηριχθούμε στον πρωτογενή τομέα για να προχωρήσουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρέπει να στηριχθούμε στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στον πρωτογενή τομέα, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο».

Αυτό, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τα μέλη της διοίκησης της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, στο Αίγιο. Ταυτόχρονα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δυστυχώς, το νέο "success story" της κυβέρνησης, το "ανάπτυξης story" φαίνεται πώς δεν περιλαμβάνει αντιλήψεις σαν αυτές, αλλά αντίθετα, με τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές πνίγει αυτές τις προσπάθειες».

Μάλιστα, με την ευκαιρία της επίσκεψής της στην Παναιγιάλεια Ένωση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να πούμε με τον πιο ηχηρό τρόπο, ότι αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει. Να αλλάξουμε πολιτική, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κι' αυτή την τόσο κακή συμφωνία».

Μετά την ενημέρωση που είχε η Φώφη Γεννηματά για τις δραστηριότητες της Ένωσης Συνεταιρισμών ανέφερε ότι «είναι μία πολύ επιτυχημένη εταιρεία, ανθηρή, η οποία έχει εξωστρέφεια, έχει καινοτομία, έχει συλλογική προσπάθεια, έχει ένα εξαιρετικό προϊόν και βεβαίως μπορεί και στηρίζει την περιοχή».

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών αποτελεί μία όαση για την Αχαΐα και είμαστε εδώ, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι αυτή η εξαίρεση μπορεί να γίνει ο κανόνας για όλη την Ελλάδα».

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, εάν δεν έχουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τον πρωτογενή τομέα.»

Μετά το Αίγιο, η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, καθώς και με κομματικά στελέχη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ