Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - iefimerida.gr

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χριστουγεννιάτικομπαζάρ για τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ), με την συμμετοχή δεκαπέντε οργανισμών και σωματείων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1).

Στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ "Ταμιευτήριο Αγάπης" θα δώσουν το "παρών" οι οργανισμοί ΕΛ.Ε.Π.Α.Π., Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., Θεοτόκος, Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος), Παιδικά Χωριά S.O.S., Πίστη, UNICEF, Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κιβωτός, Αγκαλιά, Ορίζοντας, Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και Κέντρο Βρεφών "Η ΜΗΤΕΡΑ".

Ο μεγάλος κουμπαράς που θα δεσπόζει στον προαύλιο χώρο της αίθουσας θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, ώστε να μπορούν όλοι να προσφέρουν ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο βρεφών "Η Μητέρα".

Το "Ταμιευτήριο Ευχών", ένα διαδικτυακό παιχνίδι θα είναι σε ισχύ από 1 έως 31 Δεκεμβρίου μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Τράπεζας (www.ttbank.gr) και θα λειτουργεί υποστηρικτικά στο bazaar, με σκοπό να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να μαζεύουν πόντους παίζοντας. Οι πόντοι αυτοί θα μεταφραστούν σε χρήματα από το ΤΤ και θα διατεθούν στις ΜΚΟ του "Ταμιευτηρίου Αγάπης".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ