Το σπαρακτικό σημείωμα της πρώην του Τζιμ Κάρεϊ, που αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Το σπαρακτικό σημείωμα της πρώην του Τζιμ Κάρεϊ, που αυτοκτόνησε

φωτογραφία: instagram TMZTMZ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας βρέθηκε σημείωμα της πρώην κοπέλας του Τζιμ Κάρεϊ, Κατριόνα Γουάιτ, λίγο πριν την αυτοκτονία της.

Το TMZ δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα ένα απόσπασμα του σημειώματος που άφησε η Γουάιτ, λίγο πριν φύγει από τη ζωή:
«Έχω περάσει τρεις ημέρες τώρα χωρίς να πιστεύω ότι δεν είσαι εδώ. Μπορώ να συνεχίσω να ζω με τη ραγισμένη μου καρδιά και να προσπαθήσω να βάλω τα κομμάτια πίσω στη θέση τους.
Θα μπορούσα, απλά δεν έχω τη δύναμη αυτή τη φορά. Λυπάμαι που ένιωσες πως δεν ήμουν εκεί για σένα. Προσπάθησα να σου δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Παρακαλώ να με συγχωρήσετε. Δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο»

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, η Γουάιτ πήρε χάπια που ανήκαν στον Κάρεϊ, ενώ στο κινητό της υπήρχε μήνυμα του, που αναζητούσε τα χάπια του που έκρυβε κάτω από τον νεροχύτη.

Το σπαρακτικό σημείωμα της πρώην του Τζιμ Κάρεϊ, που αυτοκτόνησε  | iefimerida.gr 0

Η Κατριόνα Γουάιτ βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015, απο υπερβολική δόση ναρκωτικών, μετά το χωρισμό της από τον Τζιμ Κάρεϊ. Δυο χρόνια νωρίτερα, όταν το ζευγάρι ήταν και πάλι χώρια, η Κατριόνα Γουάιτ είχε σταματήσει να τρώει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ