Η Μπήλιω Τσουκαλά αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μπήλιω Τσουκαλά αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καλά καλά αρχίσει, η τηλεοπτική χρονιά έληξε για τη Μπήλιω Τσουκαλά, καθώς η παρουσιάστρια ενημερώθηκε χτες το πρωί ότι η σύμβασή της δεν θα ανανεωθεί.

Στο τέλος της εκπομπής της, η κ. Τσουκαλά δήλωσε ότι «η διοίκηση με ενημέρωσε ότι σήμερα είναι η τελευταία ζωντανή εκπομπή. Από αύριο θα βλέπετε επαναλήψεις, γιατί λήγουν οι συμβάσεις μιας σειράς δημοσιογράφων και ως εκ τούτου βασικός κορμός εκπομπών δεν θα βγαίνει στον αέρα».

Φανερά συγκινημένη, η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι «δεν το επέλεξα. Ελπίζω ότι θα βρεθεί σύντομα λύση», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό και τους συνεργάτες της.

Εκτός από το «Έχει Γούστο», η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε το «κόψιμο» άλλων τριών εκπομπών. Έτσι αντίο λέει στους τηλεθεατές και η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα», καθώς λήγουν οι συμβάσεις του Γιώργου Αμυρά και της Ρένιας Τσιτσιμπίκου, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου λήγουν οι συμβάσεις του Κώστα Αρβανίτη και της Μαρίας Σαράφογλου, οι οποίοι ακόμα δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τις εκπομπές «Πρωινή Ενημέρωση» και «Συμβαίνει Τώρα» αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι αν τελικά «κοπούν» και οι τέσσερις εκπομπές, η ΝΕΤ θα μείνει χωρίς ζωντανό πρόγραμμα –με εξαίρεση των δελτίων ειδήσεων- από τις έξι το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ