Αγριος καβγάς Γιακουμάτου-Πουλάκη: «Μιλάω για την πραγματική Aριστερά, όχι την τραβεστί» - iefimerida.gr

Αγριος καβγάς Γιακουμάτου-Πουλάκη: «Μιλάω για την πραγματική Aριστερά, όχι την τραβεστί»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καυγάς... on air ξέσπασε σήμερα (6/7) το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Mega, ανάμεσα στον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη.

Η συζήτηση αφορούσε τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον εκλογικό νόμο, με τον κ. Γιακουμάτο να τονίζει ότι η «Η Αριστερά μιλά για απλή ανόθευτη αναλογική. Δεν μιλάει για το 3%. Αυτή την ανόθευτη δεν την θέλετε».

Όταν ο κ. Πουλάκης ρώτησε «για ποια Αριστερά μιλάτε», ο βουλευτής της ΝΔ του απάντησε: «Την πραγματική, όχι την τραβεστί».

Αυτή η έκφραση... άναψε τα αίματα, με τον γγ του Υπουργείου Εσωτερικών να ζητάει σε έντονο ύφος άμεση απόσυρση της συγκεκριμένης λέξης.

Τέλος, ο κ. Γιακουμάτος, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε καμία περίπτωση δεν είναι Αριστερά, φέρνοντας ως παράδειγμα τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, για τον οποίο είπε: «Ο Κατρούγκαλος δεν είναι αριστερός, δηλώνει αριστερός. Μεγαλύτερη δεξιούρα, νεοφιλελεύθερη, από αυτόν δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ