Σήμερα μαθαίνει την ποινή του ο Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ - iefimerida.gr

Σήμερα μαθαίνει την ποινή του ο Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελεσίδικη ανακοίνωση της ποινής του από το Ανώτατο δικαστήριο της Πρετόρια, περιμένει σήμερα (6/7) ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόροιους, ο οποίος σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ το 2013, μέσα στο σπίτι τους στη Ν. Αφρική.

Το 2014 ο Πιστόριους κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών αλλά τον Οκτώβριο του 2015 τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αργότερα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Νοτίου Αφρικής ανέτρεψε τη δικαστική απόφαση και η κατηγορία του μετατράπηκε σε ενοχή για φόνο, πράγμα που σημαίνει πιθανή φυλάκιση 15 ετών...

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγες εβδομάδες στον δημοσιογράφο Μαρκ Γουίλιαμς Τόμας για λογαριασμό του ITV, ο Πιστόριους είχε πει: «Μπορώ να μυρίσω το αίμα, μπορώ να νιώσω τη ζεστασιά του στα χέρια μου. Και ξέρω πως αυτό είναι δικό μου λάθος, το έκανα εγώ. Καταλαβαίνω τον πόνο που αισθάνεται ο κόσμος που την αγαπούσε και του λείπει. Αισθάνομαι τον ίδιο πόνο. Νιώθω το ίδιο μίσος για τον ίδιο τον εαυτό μου. Νιώθω την ίδια δυσκολία στο να το κατανοήσω όλο αυτό. Κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι. πώς είναι δυνατόν να συνέβη αυτό; Σκέφτομαι, πώς μπορεί να συνέβη αυτό; Πώς γίνεται;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ